Το Vita4you προσφέρει το γεύμα σε 100 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Το Vita4you προσφέρει το γεύμα σε 100 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη Σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, το Vita4you σε συνεργασία με τον κ. Στέφανο Σαράτση, πρόσφερε το γεύμα σε περίπου 100 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι εργαζόμενοι του Vita4you έλαβαν θέση προσφοράς, συμμετέχοντας στη διανομή του γεύματος. Η χαρά και το χαμόγελο που φέρνει στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας η προσφορά του φαγητού, αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή σε αυτούς που την παρέχουν.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας, ο κ. Σαράτσης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, προσφέρει γεύματα καθημερινά, από τις 2 Νοεμβρίου 2020, στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, προωθώντας την έννοια της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης στη χώρα μας.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η προσφορά στο σύνολο της κοινωνίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες του Vita4you και αυτό αποδεικνύεται από τις δράσεις και τη στήριξη, που σταθερά παρέχει η εταιρεία, σε οργανισμούς όπως “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, η “Κιβωτός του Κόσμου” και η “Εστία Παπαγεωργίου”.

Πηγή: parallaximag.gr