Χρ. Γιαλαμάς: «Η Ένωση Συνοριοφυλάκων στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θράκης»

Τη στήριξη της Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Θράκης από την Ένωση Συνοριοφυλάκων Νομού Έβρου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης να συνδράμουν ό,τι μπορούν σε κουμπαρά που βρίσκεται στο κατάστημα Mikel της πόλης. 

Ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς

«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι μου, η κάθε προσφορά βοήθειας μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπο μας. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η κοινωνική ευθύνη, η προσφορά και η ευαισθησία είναι μεγίστης σπουδαιότητας. Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι ως “Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου” στηρίζουμε την Ε.Π.Α.Θ. (Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης), η οποία έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της παιδιά κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων -κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαλαμάς. 

«Προσφέρουμε τον οβολό μας για να συνδράμουμε στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του νομού – ας σταθούμε για μια ακόμη φορά αρωγοί, καθώς μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και αλληλεγγύης, μπορούμε να συνεισφέρουμε καθοριστικά» σημείωσε στη συνέχεια, ευχαριστώντας τον εκ των προτέρων τον κόσμο για για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή του. 

Πηγή: evros24.gr