Δ. Ρεθύμνης: Διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας κοινωνικού παντοπωλείου

Δείτε πότε

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας  στους δικαιούχους συμπολίτες από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  18 Φεβρουαρίου 2021 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 , από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). Η διανομή θα υλοποιηθεί, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ του δικαιούχου, ως εξής:

  • Πέμπτη 18/2/2021               ΑΚΜΑ που λήγει σε 0-1-2-3-4
  • Παρασκευή 19/2/2021         ΑΚΜΑ που λήγει σε 5-6-7-8-9

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την  καθιερωμένη διανομή του μήνα Φεβρουαρίου, πληρώντας  όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την διαχείριση του κινδύνου της πανδημίας και  τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα  υγειονομικά μέτρα ασφάλειας ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής”.

Στην ανακοινωση αναφέρεται ακόμα:

“Ευχαριστούμε όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, στηρίζουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες ποσότητες σε βασικά είδη διατροφής και υγιεινής προστασίας που χορηγούνται σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε, η γενναιόδωρη, ανθρωπιστική τους δράση να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης”.

Πηγή: cretalive.gr