«Γυθeiatistas: Η εθελοντική ομάδα που προσφέρει»

Μια μικρή ομάδα ατόμων άραγε μπορεί πραγματικά να δείξει την αγάπη και τη φροντίδα για το περιβάλλον και το συνάνθρωπο έμπρακτα; Μια ομάδα εθελοντών πόσες δράσεις μπορεί να κάνει για να αποδείξει πως η θέληση και η επιμονή μπορούν να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά;

Η απάντηση είναι πως μπορούν να γίνουν όλα εφικτά για το κοινό καλό και αυτά μπορούν να επιτευχθούν από μια ομάδα ατόμων εθελοντών! Μια τέτοια ομάδα είναι η “Γυθeiatistas”!!

Λίγοι άνθρωποι με επικεφαλής τον Νικόλαο Τσαπάρα αποφάσισαν να αναδείξουν το τόπο τους το Γύθειο και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τόσο το συνάνθρωπο όσο και το περιβάλλον!

Δυομιση χρόνια τώρα οι «Γυθeiatistas» οργανώνουν εθελοντικές δράσεις όπως καθαρισμό παραλιών του Γυθείου από σκουπίδια ή δωρίζοντας είδη ανάγκης σε οργανώσεις όπως στη Κιβωτό του Κόσμου, τους συλλόγους «Αγκαλιά», «Προστασία Αγέννητου Παιδιού στον ΕρυθρόΣταυρό και άλλες…

Μοναδικός σκοπός τους είναι η αλληλεγγύη και η στήριξη στο συνάνθρωπο και φυσικά ο έμπρακτος σεβασμός στο περιβάλλον και ειδικά αυτό του Λακωνικού τόπου! Αυτή η ομάδα μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μαζί μεγαλώνει και το έργο της και τα μέλη της! Ο καθένας μας μπορεί να γίνει μέλος της και να συμμετέχει στο έργο της!

ΓΥΕΘΕΘΑΤΙΣΤΑΣ (2)
ΓΥΕΘΕΘΑΤΙΣΤΑΣ (6)
ΓΥΕΘΕΘΑΤΙΣΤΑΣ (1)
ΓΥΕΘΕΘΑΤΙΣΤΑΣ (3)

Πηγή: pna.gr