Δημόκριτος Ζερβάκης – Εθνική Φρουρά: Ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς

Πραγματοποιήθηκε

η τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Το μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του ΓΕΕΦ ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και ο Επίτροπος Εθελοντισμού, κος Γιάννης Γιαννάκη στην παρουσία του Υπαρχηγού, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Χρυσηλίου και του Επιτελάρχη, Αντιστράτηγου Απόστολου Περβολαράκη.Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΓΕΕΦ και Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΓΕΕΦ και Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Σκοπός του μνημονίου είναι εδραίωση συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αφορούν την ανάπτυξη δράσεων που θα συμβάλουν στην καλλιέργεια του εθελοντισμού στην Κύπρο.

Ο Αρχηγός της ΕΦ, Αντιστράτηγός Δημόκριτος Ζερβάκης στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι μέσα από αυτές τις συνεργασίες, η Εθνική Φρουρά, πέραν της ανάδειξης του κοινωνικού της χαρακτήρα, καλλιεργεί παράλληλα στα μέλη της, το πνεύμα της εθελοντικής συνείδησης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: ekriti.gr