Δωρεά mini bus στο ΚΔΑΠ μΕΑ «Ορίζοντας» της ΔΗΚΕΔΕ από τον TAP και το ΔΚΑΑ

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) με τη συνεργασία του “Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής”, πραγματοποίησε δωρεά μικρού λεωφορείου (mini bus) στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου που χαρακτήρισε «πράξη γενναιότατης και γενναιοδωρίας» την δωρεά συσχετίζοντας την σημαντική αυτή δωρεά με τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε.

«Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνάμε θεωρώ ότι αυτή η πράξη αλληλεγγύης προς τα ΑμεΑ και τους δήμους, είναι μια πράξη γενναιότητος και γενναιόδωρη. Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον TAP και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, γι’ αυτήν την μεγάλη προσφορά. Θεωρώ ότι τέτοιες πράξεις, αναβαθμίζουν το κοινωνικό μας προφίλ και νομίζω ότι μέσα από αυτές τις δωρεές μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ΑμεΑ» αναφέρει σχετικά ο κ. Γιάννου.

Από πλευράς ΤΑΡ, η Διευθύντρια του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων για την Ελλάδα, Βασιλική Σωτηροπούλου, τόνισε το υψηλό αίσθημα προσφοράς προς τις τοπικές κοινότητες που γειτονεύουν με τον αγωγό ΤΑΡ – και ειδικότερα τις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως τα ΑμεΑ.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Νικόλαος Πέντζος, επισήμανε ότι το σύνολο των πρωτοβουλιών που έχουν υλοποιηθεί με τη συνεργασία του ΤΑΡ στο βορειοελλαδικό τόξο εκπληρώνουν την κοινωνική αποστολή του Δικτύου για προσφορά βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη – και κυρίως τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, με τις δηλώσεις του κ. Γιάννου και των υπόλοιπων δωρεών:

Πηγή: pellamou.gr