Πάτρα: «Το Σπίτι του Ηπειρώτη» έγινε και «Σπίτι του Εθελοντή Αιμοδότη»

Με αφορμή την 108η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων

«Το Σπίτι του Ηπειρώτη» τίμησε για άλλη μια φορά το σκοπό του ως πολιτιστικό κέντρο για την Πάτρα, καθώς στους χώρους του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2021, με απόλυτη επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία, με αφορμή την 108η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 συμπολίτες μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου, προσέρχονταν για να αιμοδοτήσουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ηπειρωτών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο Κέντρο Αίματος του ΠΓΝ Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και ειδικότερα στις υπεύθυνες για τη συγκεκριμένη αιμοδοσία εκ μέρους του Κέντρου, κ. Αθηνά Μούγιου, Επιμελήτρια Α’, και κ. Σπανού, Νοσηλεύτρια, τόσο για την άψογη συνεργασία με το ΣΕΑ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου όσο και για τον τρόπο υλοποίησης της κοινωνικής αυτής δράσης, η οποία έγινε σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τα σχετικά πρωτόκολλα.

Όπως δήλωσαν οι Χάιδας Αλέξανδρος (Πρόεδρος και Υπεύθυνος διαχείρισης ΣΕΑ) και Μπογδανοπούλου Χρύσα (Υπεύθυνη δράσεων ΣΕΑ), “ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν και σε όλους όσοι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους για προσφορά και ζωή, οι οποίοι, με περίσσευμα ψυχής, έγιναν μέτοχοι της μεγαλύτερης κατά πολλούς πράξης αλτρουισμού, εν μέσω μάλιστα πρωτόγνωρων συνθηκών, της προσφοράς δηλαδή αίματος”.

Πηγή: https: thebest.gr