Οι δωρεές και η επιταγή “αγάπης” από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Το “Monday Night Against Covid-19” έχει γίνει πλέον συνήθεια για τον Ολυμπιακό και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ συνέχισε να μοιράζει χαμόγελα στους δύσκολους καιρούς που περνά η κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χασάν Μάρτιν, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin και η Κατερίνα Δαλάκα, παρέδωσαν στην Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του οργανισμού Make A Wish Greece, την επιταγή που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών!

Παράλληλα, ο Κώστας Παπανικολάου τίμησε τον τόπο καταγωγής του και δώρισε προσωπικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου. Την επιταγή παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Παράλληλα, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε και ο διαγωνισμός τριπόντων με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Τάισον Κάρτερ να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 15-15. Όμως, ο πραγματικός νικητής ήταν το Νοσοκομείο Λαυρίου, καθώς θα παραλάβει μάσκες μίας χρήσεως.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, ο Νίκος Λεπενιώτης και η Ιωάννα Μπερίου Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, παρέδωσαν στην Μαρία Βασταρδή, Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου “Μεταξά”, υγειονομικό υλικό.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, παρέδωσε στον Ευάγγελο Βόδινα, Αντιπρόεδρο της ομάδας του Λαυρίου, ένα αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19.

Πηγή: allstarbasket.gr