«Από την ενσυναίσθηση στην κοινωνική αλληλεγγύη»: Διάλεξη από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πεντέλης

Θα μπορούσε η ενσυναίσθηση να γίνει η γέφυρα που θα ενώσει προσωπικές και συλλογικές πρωτοβουλίες κερδίζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη;

To Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Πεντέλης, διοργανώνει την 5η ψηφιακή ομιλία που εμπνέεται από τη στιγμή που το βλέμμα μπορεί να αλλάξει τη ματιά μας απέναντι στα πράγματα και να γίνει η συνειδητή επιλογή να μοιραστούμε τη δύναμή μας με ακόμη περισσότερους, για ακόμα περισσότερους.

Την Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 19:00μμ. οι κεντρικοί ομιλητές Χρήστος Αλεφάντης – διευθυντής σύνταξης περιοδικού δρόμου «Σχεδία», Λευτέρης Λαζάρου – σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Βαρούλκο, Πέννυ Μπαλτατζή – Τραγουδοποιός και Γιάννης Στάνκογλου – ηθοποιός συνομιλούν για την ενσυναίσθηση στη δική τους ζωή που έγινε κοινωνική αλληλεγγύη στη ζωή των άλλων.

Η ψηφιακή ομιλία θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης και το κανάλι του Δήμου Πεντέλης στο YouTube.

Όποιος επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα παρέμβασης κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρακαλείται να εγγραφεί προκειμένου να του αποσταλεί σύνδεσμος της πλατφόρμας
Webex εδώ:
http://penteli.gov.gr/apo_thn_ensynaisthisi_stin_koinwniki_forma_symmetoxis/

Πηγή: xtypos.gr