Χανιά | Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου Ελένης Ζερβουδάκη για την προσφορά παιχνιδιών και οπωροκηπευτικών

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Ελένη Ζερβουδάκη, ευχαριστεί θερμά την ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” για την πλαισίωση, που προσφέρει στο κοινωνικό έργο και τη συγκινητική διάθεση προσφοράς.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά τα μέλη της προσέφεραν πληθώρα παιχνιδιών, που θα διατεθούν σε παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης.
Επίσης, η Αντιδήμαρχος απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου – Χρυσοσκαλίτισσας για τη δωρεά δυόμισι παλετών οπωροκηπευτικών (ντομάτες), τα οποία θα διατεθούν σε άτομα / νοικοκυριά, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Η προσφορά των οπωροκηπευτικών θα πραγματοποιηθεί, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο πλαίσιο του προγράμματος “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Χανίων”.

Η κα Ζερβουδάκη σε δήλωσή της επισημαίνει: “Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά, τόσο την ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” όσο και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, που σε δύσκολες συνθήκες επιδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας, που έχουν περισσότερη ανάγκη. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους υποστηρίζουν την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Χανίων και ταυτόχρονα τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας”.

Πηγή: zarpanews.gr