Ένωση ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου: Συγκέντρωσαν καπάκια για καλό σκοπό

Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλούν στην Ιεράπετρα και από εκεί στην εταιρία «Πλαστικά Κρήτης» τα καπάκια από πλαστικά μπουκάλια που συγκεντρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Μεραμβέλλου με σκοπό να βοηθηθούν εμπράκτως στην κάλυψη αναγκών άπορων συμπολιτών μας.

Τα καπάκια θα ανακυκλωθούν και το σχετικό αντίτιμο που θα προκύψει θα δοθεί από την Ένωση ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που την χρειάζονται.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο όγκος των καπακιών που συγκεντρώθηκαν είναι αρκετά μεγάλος, με τον Δήμο Αγίου Νικολάου να συνδράμει για να στείλει με όχημά του στην Ιεράπετρα.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαρίστησε σχετικά τους πολίτες, τα σχολεία της περιοχής και το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου, που συνέδραμαν στο να μαζευτούν τα καπάκια και να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική και κοινωνικού προσήμου κίνηση.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη είναι η πρώτη παρτίδα από καπάκια, με τις αντίστοιχες δράσεις να συνεχίζονται από την Ένωση ΑμεΑ και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να ενημερώνεται σχετικά μέσα από την επίσημη σελίδα της Ένωσης ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου στο Facebook.

Πηγή: anatolh.com