Κεντρικόν: Συνεχίζει τα γεύματα αγάπης – Έφτασαν τις 360 οι μερίδες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 7.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

Πιστή στο εθελοντικό καθήκον που έχει αναλάβει εδώ κι αρκετούς μήνες η ομάδα του “Κεντρικόν” στην Καλαμάτα συνέχισε και σήμερα, τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου την δράση παρασκευής και διανομής φρεσκομαγειρεμένου και ποιοτικού φαγητό στο πλαίσιο των “γευμάτων αγάπης κι αλληλεγγύης”.

Σήμερα το μενού είχε δυο φαγητά: κοτόπουλο στο φούρνο με ρύζι και σπανακόρυζο μαζί με σαλάτα και φρέσκο ψωμί με τις μερίδες να φτάνουν τις 360!

Υπάρχει πάντα ανοικτή πρόταση προσφοράς για όποιον θέλει να προσφέρει να επικοινωνήσει με τον Παναγιώτη Μπούχαλη ή με τους σεφ και να συνεισφέρει.

Αρκετοί συμπολίτες μας βρέθηκαν το μεσημέρι έξω από την πόρτα του “Κεντρικόν” για να παραλάβουν ζεστές μερίδες, καλομαγειρεμένες από τους εθελοντές σεφ του καταστήματος, με την υποστήριξη της Ευρωεμπορικής, του Παύλου Χριστόπουλου με το Εργαστήρι, μαναβική Γιαννακόπουλος και του καταστήματος My sweet.

Φρεσκοκομμένη σαλάτα και καλομαγειρεμένο φαγητό!

Σημαντική ήταν και η βοήθεια των εθελοντών διανομέων που πήγαν το φαγητό κατ’ οίκον, ενώ αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά παρέλαβαν ρούχα, παιχνίδια και μπισκότα!

Στην κάμερα του Messinialive μίλησαν άτομα που απολαμβάνουν αυτή την δράση με διακριτικότητα και χωρίς καμία εκμετάλλευση κι ευχαρίστησαν την ομάδα που εξακολουθεί άοκνα εδώ και πολλές εβδομάδες να προσφέρει αφιλοκερδώς αγάπη και φροντίδα!

Πηγή: messinialive.gr