Η Ντίνα Νικολάου μαγείρεψε στην κουζίνα του Allegro για την ενίσχυση του ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων

H βραβευμένη chef Ντίνα Νικολάου μαγείρεψε και μάγεψε τους καλεσμένους του Συνδέσμου φίλων του ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων, “Είμαι εδώ” και του Thessaloniki Food Festival, με τις γαστρονομικές της δημιουργίες.

Η βραδιά στο Allegro είχε ως στόχο την ενίσχυση του Συνδέσμου και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το μενού περιλάμβανε:

Κριθαρότο με μύδια Ολυμπιάδας και βιολογικά λαχανικά
Σαλάτα με ντοματίνια καρπούζι και φέτα
Κοτόπουλο με λαχανικά στη λαδόκολλα με μουστάρδα και φέτα
Στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτη με μελωμένα φρούτα και σταγόνες σοκολάτας