Πρωτότυποι αθλητικοί στηθόδεσμοι δημοπρατούνται για καλό σκοπό

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την PUMA, η Nicole McLaughlin παρουσίασε νέους αναβαθμισμένους αθλητικούς στηθόδεσμους σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την PUMA, η Nicole McLaughlin παρουσίασε νέους αναβαθμισμένους αθλητικούς στηθόδεσμους σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν σε έναν οργανισμό αφιερωμένο στην ενδυνάμωση των γυναικών παγκοσμίως μέσω του αθλητισμού.

Η πολυσχιδής σχεδιάστρια, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά στυλ για να υποστηρίξει το Women Win, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην ενδυνάμωση κοριτσιών και γυναικών παγκοσμίως μέσω του αθλητισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειές της για βιωσιμότητα, τα χειροποίητα κομμάτια της McLaughlin είναι κατασκευασμένα από αχρησιμοποίητα δείγματα PUMA, deadstock και άλλα αθλητικά είδη. Διαθέσιμο μόνο μέσω κλήρωσης, οι συμμετέχοντες μπορούν να αγοράσουν όσα εισιτήρια θέλουν (ξεκινώντας από  10 δολάρια) για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Women Win. Επιπλέον, η PUMA θα αντιστοιχίσει τη δωρεά αθλητικών σουτιέν αξίας έως 5.000 $ και άλλα αθλητικά είδη για να υποστηρίξει περαιτέρω τις προσπάθειες του οργανισμού.

Πηγή: in.gr