Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία με “δώρο” rapid test στο Επιμελητήριο το Σάββατο

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών και το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» πρόκειται να οργανώσουν για δεύτερη φορά Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 13 Μαρτίου στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου από τις 9:30 ως τις 13:30.

Μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων θα χαρίσουν ζωή προσφέροντας αίμα για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει εν μέσω της πανδημίας.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς καλούν όσους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας επιθυμούν, να συνδράμουν στην αιμοδοτική διαδικασία, στα πλαίσια της  προσπάθειας ενίσχυσης του Κέντρου Αίματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση νοσηλευόμενων ασθενών και χρονίων πασχόντων.

Μετά την αιμοδοσία, οι εθελοντές αιμοδότες θα μπορούν να υποβληθούν σε rapid test στον παράπλευρο χώρο του Επιμελητηρίου, που διενεργούνται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό, κατά προτεραιότητα.

Πηγή: thebest.gr