Ο Μασούτης στο πλευρό των σεισμόπληκτων στην Ελασσόνα

Η εταιρεία Μασούτης απέστειλε τρόφιμα, νερό, απαραίτητα είδη για την προσωπική υγιεινή και άλλα προϊόντα στα οποία παρουσιάζεται μεγάλη ανάγκη.

Όπως πάντα, η Μασούτης είναι δίπλα στην κοινωνία και στα εύκολα και στα δύσκολα. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στο επείγον κάλεσμα του Δήμου Ελασσόνας για είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας από τις περιοχές που έπληξε ο σεισμός.

Η πλειοψηφία των κατοίκων σε περιοχές όπως το Δαμάσι, το Μεσοχώρι, το Ζάρκο, η Φαρκαδόνα και το Κουτσόχερο σήμερα διαμένουν σε πρόχειρα καταλύματα κι έχουν πολλές ανάγκες. Η εταιρεία Μασούτης απέστειλε τρόφιμα, νερό, απαραίτητα είδη για την προσωπική υγιεινή και άλλα προϊόντα στα οποία παρουσιάζεται μεγάλη ανάγκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης, δήλωσε: «Σε στιγμές κρίσης καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ο καθένας μας στο μέτρο που μπορεί. Σήμερα, όλοι εμείς στην εταιρεία Μασούτης, στεκόμαστε με ευαισθησία και σεβασμό στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Ελασσόνας και ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα αυτή η δοκιμασία», επιβεβαιώνοντας πως η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη έχει πρόσωπο και γίνεται πράξη.

Πηγή: fortunegreece.com