Έμπρακτη κοινωνική προσφορά από τον Δήμαρχο Πέλλας

Ο Γρηγόρης Στάμκος είναι ένας Δήμαρχος που δεν αρέσκεται στην αυτό προβολή ωστόσο ο ίδιος είναι ιδιαίτερα δραστήριος και με πλούσια κοινωνική προσφορά.  Ωστόσο ο Δήμαρχος Πέλλας ανήρτησε φωτογραφίες με την δράση του και την κοινωνική του αλληλεγγύη στα social media και στον προσωπικό του λογαριασμό.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με δουλειά και μεθοδικότητα ο Δήμαρχος Πέλλας στέκεται αρωγός όσων έχουν ανάγκη. 

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα ο Γρηγόρης Στάμκος έδειξε την αλληλεγγύη του προς τους σεισμοπληκτους της Θεσσαλίας. Βέβαια στην ανακοίνωση του θέλησε να προβάλλει την συνεισφορά των συμπολιτών τους καθώς ο ίδιος είναι ταπεινός άνθρωπος. 

Την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους της Ελασσόνας, που δοκιμάζονται από τον πρόσφατο σεισμό, έδειξαν οι δημότες  και ο Δήμος Πέλλας με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. 
Σε λίγες  μέρες καταφέραμε και συγκεντρώσαμε περισσότερους από 5 τόνους εμφιαλωμένα νερά, 3 τόνους τρόφιμα,30.000 μαρμελάδες ατομικής συσκευασίας, είδη προσωπικής υγιεινής, σχολικά είδη κ.α..  Τα συγκεντρωθέντα είδη παρέδωσαν σήμερα οι συνεργάτες μου αντιδήμαρχοι κ.κ.  Ανδρέας Καραφυλλιας και Γιάννης Φωκάς στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα. 
Το τελευταίο διάστημα ακόμη ένας ελληνικός δήμος βρέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αυτή τη φορά από το χτύπημα του Εγκέλαδου. Ελάχιστη υποχρέωσή μας να τους στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.  
Οι συνδημότες μου έδειξαν γι’ ακόμη μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους και τους ευχαριστώ θερμά! 
Εύχομαι στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας να έχουν τη λιγότερη ταλαιπωρία  και  να επανέλθουν γρήγορα στην καθημερινότητά τους.

Πηγή: pellanews.gr