ΕΑΣΥΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Με το σύνθημα “το αίμα δεν παράγεται, μόνο χαρίζεται” ανακοινώθηκε εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα από την ΕΑΣΥΑ

Εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 22 Μαρτίου διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ:

«Συνάδελφοι,

 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και από ώρα 09:00 έως 14:00, στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων θα επιμεληθεί το Προεδρείο της Ένωσης.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας, κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές. 

Το αίμα δεν παράγεται

 Μόνο χαρίζεται»

Πηγή: pentapostagma.gr