Τα ρούχα διάσημων σταρ του Χόλιγουντ στο σφυρί από το Ebay για καλό σκοπό

Πως θα σας φαινόταν να φορέσετε τα Gucci μοκασίνια του Τζάστιν Μπίμπερ; Ή το κίτρινο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ που φορούσε η Τζένιφερ Λόπεζ το 2015 στα Αμερικανικά βραβεία μουσικής;

Μια μεγάλη συλλογή ρούχων που ανήκουν σε διάσημους σταρ του Χόλιγουντ διατέθηκε προς πώληση στο EBay ως μέρος μιας μεγάλης φιλανθρωπικής δημοπρασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εμβληματικά κομμάτια που φόρεσαν ο Τζάστιν Μπίπερ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Γκουέν Στεφάνι στην “Fall Stylist Sale”.

Ανάμεσα τους, μερικά ρούχα που ανήκαν στην βασίλισσα της ποπ Τζένιφερ Λόπεζ και  το διάσημο black & white bodysuit που έχει φορέσει η Γκουέν Στεφάνι. Επίσης ένα πουκάμισο που είχε εντάξει στο στιλ της η Μπιγιονσέ.

Το Ebay συγκέντρωσε όλα αυτά τα συλλεκτικά κομμάτια με τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις των σταρ: Πέντε διάσημοι στιλίστες του Χόλιγουντ συνεργάστηκαν με το eBay και πωλούν 60 ρούχα που έχουν φορέσει οι διάσημοι πελάτες τους.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της δημοπρασίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι στιλίστες που συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα, είναι η Karla Welch (στυλίστρια του Justin Bieber, Sarah Paulson, Tracee Ellis Ross), η Ilaria Urbinati (στυλίστρια του Bradley Cooper, Ryan Reynolds, The Rock), η Marni Senofonte (στυλίστρια της Beyoncé και της Kendall Jenner), η Mariel Haenn και ο Rob Zangardi (οι οποίοι έχουν πελάτες την Jennifer Lopez, την Gwen Stefani, την Rachel McAdams).

Τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αυτά είναι τα:  ACLU, (οργάνωση που εργάζεται πάνω στη διαφύλαξη των ατομικών ελευθεριών των πολιτών),  The Trevor Project, (Ίδρυμα που εργάζεται για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας), Good + Foundation (Ίδρυμα που εργάζεται για να εξασφαλίσει σε οικογένειες που ανήκουν σε περιθωριοποιημένες ομάδες καλύτερη παιδεία και διαβίωση) και Create Now (Ίδρυμα που προσφέρει την ευκαιρία σε παιδιά και νέους που ήταν θύματα βίας, παιδιά άστεγων οικογενειών και νέους που ήταν στη φυλακή να βρουν εργασία και να κάνουν μια νέα αρχή).

 

Ένα από τα πιο ξεχωριστά ρούχα που διατέθηκαν στην “Fall Stylist Sale”, ήταν το τριών κομματιών Tom Ford κουστούμι που φορούσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρεμιέρα της ταινίας The A-Team.