«Πορεία Υγείας»: Προώθηση ΑμεΑ στην απασχόληση

«Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια για τον πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο της δράσης, η «Πορεία Υγείας» προσκαλεί στο δέκατο και τελευταίο επιμορφωτικό εργαστήριο για εθελοντές, φροντιστές ατόμων με αναπηρία, για άτομα με αναπηρία και για το ευρύ κοινό «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ». Τα εργαστήρια συντονίζονται από άτομα με αναπηρία, που τα ίδια, ως οι περισσότερο «ειδικοί», αποτελούν τους επιμορφωτές. Τα εργαστήρια εστιάζουν στην κινητική αναπηρία αλλά γίνονται αναφορές που αφορούν και συνολικά στο θέμα της αναπηρίας.
Πρόκειται για την «Προώθηση στην απασχόληση», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24/03/2021, ώρα 17.30 και συντονίζει η κυρία Φανή Θωμαΐδου, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Νομού Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», μητέρα και εργαζόμενη.

Για να εγγραφείτε και αν παρακολουθήσετε το εργαστήριο, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://forms.gle/XRv5GUXFCJGowXXx7

Δείτε αναλυτικά τα θέματα των 10 εργαστηρίων στη σελίδα www.poreia-ygeias.gr .
Η δράση επιχειρεί να προσφέρει ευκαιρίες ενδυνάμωσης και να συμβάλει στον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνει η ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ατόμων με κινητική αναπηρία, και ειδικά στον απόηχο της πανδημίας COVID-19. Δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, το Costas M. Lemos Foundation και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Πηγή: magnesianews.gr