Η Ναύπακτος συμμετέχει στην “ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ”

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για την κλιματική αλλαγή και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.  

 Φέτος, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία COVID -19 και παράλληλα οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση και τη φύση, στη σύνοδο για το κλίμα, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

  Χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και μνημεία στην Ελλάδα, θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία της φύσης.

 Ο Δήμος Ναυπακτίας συμμετέχει, σβήνοντας συμβολικά στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου, το δημοτικό φωτισμό στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου, και στο κτήριο του Δημαρχείου.

  Παράλληλα η περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλέ” θα προβάλει στις 20:30 διαδικτυακά στο Facebook και στο κανάλι You Tube τις δράσεις “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” που έχει υλοποιήσει μαζί με τον Δήμο Ναυπακτίας και το WWF Ελλάς από το 2009 έως και το 2013, στο λιμάνι της Ναυπάκτου. 

Σας προσκαλούμε στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου, να κάνετε κι εσείς μια νέα αρχή και να κλείσετε συμβολικά τα φώτα του σπιτιού σας, στέλνοντας το δικό σας μήνυμα, μαζί με εκατομμύρια πολίτες σε όλοτον κόσμο, για την ανάγκη προστασίας της φύσης.  

Link Facebook για τις 20:30 :https://www.facebook.com/prasinomple.ecomagazine

Link You Tube για τις 20:30 :  https://studio.youtube.com/video/WXCOs9cyuJE/edit