Το δημόσιο “ευχαριστώ” της Πόπης Θραψανιωτάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε η Πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη απέναντι στο Δήμο Μαλεβιζίου για την άμεση παρέμβαση του σε ένα ηλεκτρολογικό έργο που πραγμαοποιείται στην τοπική κοινότητα.

Μέσα από μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κα. Θαραψανιωτάκη ευχαρίστησε τόσο την ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου όσο και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άμεση κινητοποίηση τους για την υλοποίηση του έργου παρά την δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

Η δημοσίευση της κα. Θραψανιωτάκη:

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είμαστε τυχεροί που έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Η πρόεδρος Θραψανιωτάκη Καλλιόπη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κεραμουτσίου ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις: ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΕΜΜ.ΑΒΕΕ, ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ και την ΔΕΥΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ για την ευγενική χορηγία τους σε ηλεκτρολογικό και λοιπό υλικό για τις ανάγκες έργου της τοπικής Κοινότητας μας. Είναι ευχάριστο να συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας τόσο υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί.

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Πετούση Γεώργιο για την άμεση παρέμβαση του. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε από καρδιάς την υπεύθυνη, δυναμική και ακούραστη υπάλληλο του Δήμου μας μηχανολόγο Γρηγοράκη Μαρία γιατί όσες φορές και αν της έχει ζητηθεί βοήθεια ανταποκρίνεται με προθυμία, σοβαρότητα, σεβασμό και ευγένεια. Να είστε όλοι καλά!!!!!”

Πηγή: maleviziotis.gr