Η ATCOM Χρυσός Χορηγός στο e-Commerce Conference 2021

Η ATCOM ανακοινώνει την ανάληψη Χρυσής Χορηγίας στο e-Commerce Conference 2021, το κορυφαίο συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Απριλίου 2021.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ATCOM θα είναι παρούσα στην agenda των ομιλητών, με τοποθέτηση του κ. Ιάσονα Καταρόπουλου, Chief Commercial Officer της ATCOM. Στην ομιλία του, ο κ. Καταρόπουλος θα αναφερθεί στην ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης εντός της στρατηγικής e-commerce, παρουσιάζοντας τη δυναμική των τεχνολογιών AI στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ο κ. Καταρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Η ATCOM διαχρονικά στηρίζει το e-Commerce Conference,  ως έναν σημαντικό θεσμό για τον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στη φετινή διοργάνωση και να συνδράμω σε μία αξιόλογη ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσιών και οραμάτων. Είμαι σίγουρος πως η συζήτηση αυτή θα αποδειχθεί καρποφόρα, με στόχο την χάραξη νέων κατευθύνσεων για μία επιτυχημένη e-Commerce στρατηγική που θα είναι χρήσιμη, αξιοποιήσιμη και αποτελεσματική – και την οποία οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη σήμερα, πιο πολύ από ποτέ”. 

Πηγή: techpress.gr