Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ειρήνης

Από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Τρίτη 06/04 από τις 08:30 έως τις 14:00 στην πλατεία Ειρήνης.  Η αιμοδοσία θα γίνει από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», «ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19».

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ και σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και το «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «Οδυσσέα», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 2510 232 616 (καθημερινά 09:00-17:00) για τον προγραμματισμό ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία. Επιπλέον, παρακαλούνται για την υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κατά την προσέλευσή τους.

Πηγή: xronos.gr