Ανακαίνιση εξοπλισμού του περιφερειακού ιατρείου  Παραδεισίου από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Μαρίνα»

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου, δεν θα μπορούσε να παραλείψει  την προσφορά  ιατροτεχνολογικού-αναλώσιμου και γενικού εξοπλισμού στο περιφερειακό ιατρείο Παραδεισίου, που ανήκει στη  2η ΔΥΠΕ Πειραιώς.
 
Παρέδωσε ένα νεφελοποιητή, για τις ανάγκες των κατοίκων Παραδεισίου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσουν.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο σύλλογος, «έχουμε ανακαινίσει τον εξοπλισμό της αίθουσας αναμονής των ασθενών με 15 ειδικά καθίσματα ασθενών, με ρυθμιζόμενο ύψος, και χερούλια, από αλουμίνιο και πεβεσέ, που πλένονται και στεγνώνουν αμέσως.

Για τις έκτακτες ανάγκες  του ιατρείου, έχουμε παραδώσει ένα φορείο όπως επίσης ένα τροχήλατο αμαξίδιο, τα οποία βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής ασθενών.
Δεν παραλείπουμε φυσικά να βοηθούμε όσο μπορούμε, τις ανάγκες  του ιατρείου με αναλώσιμο υλικό.

Ψυχή του ιατρείου Παραδεισίου είναι η αγαπημένη μας γιατρός ΕΛΕΝΗ ΠΙΤΤΑ, με ειδικότητα γενικής ιατρικής, εξαιρετική, εξυπηρετική, ενημερωμένη  επιστήμονας, η οποία υπηρετεί τους Παραδεισιώτες επί 21 χρόνια, με αγάπη, σεμνότητα, αλληλεγγύη,  ανθρωπιά και πάθος για τη δουλειά της και τις ανάγκες των ασθενών της.  

Σε ευχαριστούμε από τα βάθη  της ψυχής μας για την αγάπη σου και την προσφορά σου στον άνθρωπο, Ελένη μας. Έχει τον σεβασμό και την εκτίμησή μας.
Απέναντι στον εγκλισμό, τον φόβο του κορωνοϊού, τη λύπη που μας προξενεί,  συνεχίζουμε και υπομένουμε και επιμένουμε με επιθέσεις αγάπης και προσφοράς προς τους φύλακες αγγέλους μας γιατρούς, νοσηλευτές, και  τους συναθρώπους μας».

Πηγή: rodiaki.gr