Παράταση Ανοιχτού Καλέσματος Εθελοντών για το ArtWalk 6

Από τις 9 Μαρτίου, η Art in Progress ξεκίνησε να καλεί νέους εθελοντές συνεργάτες. Έως σήμερα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί και σίγουρα ανήσυχοι άνθρωποι, οι οποίοι επιθυμούν να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς, κοινές πολιτισμικές ανησυχίες, κοινές απόψεις για την δύναμη της προσφοράς, για το πως εκφράζεται ο σύγχρονος εθελοντισμός, πόσο ποιοτικά μπορεί να επηρεάσει την ψυχή των συμπολιτών μας αλλά και για το πως μπορεί να αλλάξει μία ολόκληρη πόλη!

Η 1η τοιχογραφία του φετινού ArtWalk, η οποία είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο. Το 6ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 6 θα συνεχιστεί τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2021.

Γι’ αυτό το λόγο, δίνεται παράταση στο κάλεσμα εθελοντών μέχρι την Κυριακή18 Απριλίου του 2021!

Το μόνο, τόσο δυναμικό Street Art Φεστιβάλ που διοργανώνεται και πραγματοποιείται από την κοινωνία των πολιτών με έναν σκοπό και όραμα για την πόλη ̇ να προσφέρει μέσω της τέχνης στον δημόσιο χώρο σύγχρονα και μοναδικά έργα τέχνης τόσο στους πολίτες της Πάτρας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ευθύνες και οι ανάγκες της διοργάνωσης έχουν μεγαλώσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι νέο γεννιέται μέσα στην πόλη, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα.

Θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή την αλλαγή;

Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θεωρητικούς, ιστορικούς τέχνης, δημοσιογράφους καθώς και να «συμμετέχουν» στην συζήτηση για την τέχνη στο δημόσιο χώρο, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ.

Σας περιμένουμε!

Το Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών θα βρείτε στο εξής σύνδεσμο: https://forms.gle/8ygGbxrSDck3Ugts8

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,

επικοινωνήστε μαζί μας:

  • μέσω e-mail στο patrartinprogress @ gmail. com ή
  • μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή
  • μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή
  • μέσω του site της Art in progress.

Πηγή: patrastimes.gr