Να βοηθήσουμε με μια λαμπάδα

Ο Άγγελος Αγαπητός μας παρουσιάζει, την έκθεση αγάπης της ”Φλόγας Ευβοίας-Σύλλογος γονέων παιδιών με καρκίνο”,  με λαμπάδες, με φιλοτεχνημένα δωράκια αλλά και το συγκλονιστικό βιβλίο ζωής της Ματίνας Κυριάκου ”Να θυμάσαι, θα ξαναβγεί ο Ήλιος, Αλέξανδρος”.

Ας κάνουμε όλοι μας αυτή τη φλόγα να δυναμώσει, με τη Λαμπάδα της Αγάπης. Κάποια παιδιά φέτος δεν θα έχουν λαμπάδα γιατί δεν θα υπάρχει από την οικογένεια τους αυτή η δυνατότητα. Κάποια άλλα παιδιά, θα είναι στο νοσοκομείο και θα παλεύουν για τη ζωή τους. Η λαμπάδα θα τα κάνει να χαμογελάσουν, γιατί κάποιος τους σκέφτηκε…

Επειδή μπορούμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε αυτό, φέτος το Πάσχα η Φλόγα Ευβοίας η ομάδα του Αλέξανδρου και ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Αν. Στερεάς και Ευβοίας δημιουργήσαν τη λαμπάδα της Αγάπης.

Μπορείτε να μπείτε στο site της Φλόγας, να επιλέξετε δωρεά http://eshop.floga.org.gr/dorea10 και για κάθε 10€ που δίνετε 1 λαμπάδα θα σταλεί από εσάς σε ένα παιδάκι για να χαμογελάσει. Γράψτε στην αιτιολογία της δωρεάς ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣ. Όσοι διαμένετε Χαλκίδα μπορείτε να περάσετε από το γραφείο της Φλόγας, Βαρατάση 11 και να κάνετε την δωρεά σας εκεί.

Από εκεί, μπορείτε να αγοράσετε και το βιβλίο ”Να θυμάσαι, θα ξαναβγεί ο Ήλιος, Αλέξανδρος”, με τα έσοδα να πηγαίνουν για να αγοραστούν συσκευές εύρεσης φλεβών για όλες τις παιδιατρικές πτέρυγες της Ελλάδας ώστε κανένα παιδάκι πλέον να μην πονάει στην διαδικασία της αιμοληψίας!!!

Ας κάνουμε όλοι μαζί πολλά παιδιά να χαμογελάσουν και την Φλόγα μας πιο δυνατή!

Πηγή: evoikostipos.gr