Πασχαλινό φως με λαμπάδες της «ΦΛΟΓΑΣ»

Στηρίζουμε τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης

Έτοιμες να σταλούν στο σπίτι σας με ασφάλεια είναι και φέτος οι πανέμορφες χειροποίητες λαμπάδες της «Φλόγας», του Συλλόγου Γονιών με Καρκίνο, για να «φωτίσουν» με το φως τους την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης που χαίρονται ιδιαίτερα τα παιδιά! 

«Το Άγιο Φως που θα ανάψει τη λαμπάδα σας τη Νύχτα της Ανάστασης, θα δώσει μορφή στην αγάπη. Η Φλόγα της θα ζεστάνει τις καρδιές σας και η συμμετοχή θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας» αναφέρει το «προσκλητήριο» του Συλλόγου που επί τρεις και πλέον δεκαετίες λειτουργεί τους Ξενώνες και υποστηρίζει με θεσμικό τρόπο και καθημερινή πολυποίκιλη αρωγή τα Παιδιά με καρκίνο και άλλες νεοπλασματικές ασθένειες.Είναι λαμπάδες αγάπης! Με αγάπη φτιάχνονται, με αγάπη φτάνουν στα χέρια των παιδιών σε όλη την Ελλάδα και αγάπη προσφέρουν τα έσοδα που προκύπτουν… Χέρια πολλά, μητέρες και παιδιά, με γρηγοράδα και όρεξη, ετοιμάζουν και συσκευάζουν τις παραγγελίες σας, με εθελοντική εργασία.

«Όλοι εμείς εδώ στους ξενώνες μας στη Φλόγα, εθελοντές, γονείς και παιδιά, ετοιμάζουμε τις λαμπάδες για τη φετινή Λαμπρή με κέφι και αγάπη. Οι συνθήκες δύσκολες, οι εποχές πρωτοφανείς. Όμως εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα. Βρίσκουμε τις λύσεις ώστε να ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης με ασφάλεια», λένε.

…Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος 3 και 4 χρονών διαφωνούν έντονα ποιος από τους δύο είχε τα περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια στις πρωινές εξετάσεις……H Φωτεινή συσκευάζει λαμπάδες ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξηγήσει στον πεντάχρονο γιο της τι είναι το Pet-scan, και πόση ώρα πρέπει να μείνει ακίνητος μέσα στο μηχάνημα……Η Δήμητρα, 8 χρονών με μεγάλη χαρά και περηφάνια βάζει τις καραμέλες στα Πασχαλινά κουτιά….…Η Μαρία, κόβει με μανία κορδέλες και ενώ μιλάει με τις άλλες μαμάδες, σκουπίζει ένα δάκρυ που άθελα ξεφεύγει και χρυσίζει το μάγουλο της… Ο λεβέντης της μόλις μπήκε στο Νοσοκομείο για μεταμόσχευση και αυτή προσπαθεί να γεμίσει τις ώρες της……Η Χριστίνα είναι πιο χαρούμενη γιατί φεύγει την άλλη μέρα… Τελειώσανε τις θεραπείες και φεύγουν επιτέλους για το σπίτι τους…

Πως παραγγέλνουμε 

-Τα στελέχη και οι εθελοντές της ΦΛΟΓΑΣ περιμένουν το μήνυμά σας με την παραγγελία σας στο μέιλ floga@floga.org.gr ή στο τηλεφωνικά στο 210 7485000Επίσης τις λαμπάδες μπορείτε να τις βρείτε• στο Eshop της Φλόγας http://eshop.floga.org.gr/epoxiaka-eidi/pasxalines-lampades• ή μπορείτε να τις παραλάβετε από την αίθουσα εκδηλώσεων της Φλόγας, στο ισόγειο της Αιγίου 9 και Αρκαδίας γωνία, στο Γουδή, ΤΚ 115 27, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Πηγή: politisonline.com