Πάτρα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής στο ArtWalk 6

Από τις 9 Μαρτίου, η Art in Progress ξεκίνησε να καλεί νέους εθελοντές συνεργάτες. Εως σήμερα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί και σίγουρα ανήσυχοι άνθρωποι, οι οποίοι επιθυμούν να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς, κοινές πολιτισμικές ανησυχίες, κοινές απόψεις για την δύναμη της προσφοράς, για το πως εκφράζεται ο σύγχρονος εθελοντισμός, πόσο ποιοτικά μπορεί να επηρεάσει την ψυχή των συμπολιτών μας αλλά και για το πως μπορεί να αλλάξει μία ολόκληρη πόλη!

Η 1η τοιχογραφία του φετινού ArtWalk, η οποία είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο. Το 6ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 6 θα συνεχιστεί τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2021.

Γι’ αυτό τον λόγο, δίνεται παράταση στο κάλεσμα εθελοντών μέχρι την Κυριακή, 18 Απριλίου του 2021.

Οι ευθύνες και οι ανάγκες της διοργάνωσης έχουν μεγαλώσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι νέο γεννιέται μέσα στην πόλη, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα. Θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή την αλλαγή;

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την art in progress: μέσω e-mail στο patrartinprogress @ gmail. com ή μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή μέσω του site της Art in progress.

Πηγή: pelop.gr