Kaizen Gaming: Ένωσε τους εργαζόμενους σε έναν κοινό σκοπό, μετατρέποντας τα χιλιόμετρά τους σε σημαντικές δωρεές

Εν μέσω πανδημίας, όλοι έχουμε περιορίσει τις κοινωνικές μας δραστηριότητες και αυτό είναι κάτι που μας έχει κοστίσει πολύ. Η έλλειψη καθημερινής επαφής και επικοινωνίας με συναδέλφους, φίλους, συγγενείς είναι κάτι που αποδεχτήκαμε προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς, ωστόσο αυτή η κατάσταση έχει ψυχολογικό και παραγωγικό κόστος.

Πώς γίνεται όμως οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας που εργάζονται από το σπίτι, χωρίς την καθημερινή φυσική διάδραση που θα είχαν στο γραφείο, να νιώσουν περισσότερο από ποτέ μέλη της ομάδας;

Η Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) το κατάφερε, με μια πρωτοβουλία που έκανε τους ανθρώπους της να νιώσουν μέλη μιας μεγάλης ομάδας, συνδυάζοντας την φιλανθρωπία με τη διασκέδαση και την ευεξία.

One Team Race: Μια ισχυρή ομάδα ενώθηκε σε έναν κοινό αγώνα

Έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας της τους ανθρώπους και εργαζόμενούς της, η Kaizen Gaming κατάφερε να ενώσει εργαζομένους της από έξι διαφορετικές χώρες, κάτω από έναν κοινό αγώνα: τον “One Team Race”.

Kaizen Gaming: Ένωσε τους εργαζόμενους σε έναν κοινό σκοπό, μετατρέποντας τα χιλιόμετρά τους σε σημαντικές δωρεές

Oι εργαζόμενοι προσκλήθηκαν να ενεργοποιηθούν, να βγουν έξω και να καταγράψουν μέσα από εφαρμογές της επιλογής τους την άθληση που πραγματοποιούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους και η εταιρεία μετέτρεψε τον αριθμό χιλιομέτρων των εργαζόμενων σε χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν σε μία σημαντική δωρεά που κάλυψε τις ανάγκες τριών μη-κερδοσκοπικών οργανισμών σε Ελλάδα, Ρουμανία και Πορτογαλία.

Η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία ήταν πολύ μεγάλη, αφού περισσότεροι από 300 Kaizeners από Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Κύπρο, Βραζιλία και Γερμανία περπάτησαν, έτρεξαν, κολύμπησαν και έκαναν ποδήλατο καταγράφοντας συνολικά 16.100 χιλιόμετρα, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό ύψους 33.400 ευρώ και καλύπτοντας τις ξεχωριστές ανάγκες των τριών ΜΚΟ.

Μια προσπάθεια, που συνέβαλε όχι μόνο στην τόνωση της υγείας και ευεξίας των μελών της ομάδας, αλλα ταυτόχρονα ένωσε τους εργαζόμενους σε έναν κοινό σκοπό διατηρώντας ζωντανό το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει μέσα στην εταιρεία.

πιν

Στο πλευρό του Οργανισμού Emfasis Foundation

Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η Kaizen Gaming στήριξε την Emfasis Foundation, δωρίζοντας μια μονάδα κινητής στήριξης που δύναται να εξυπηρετήσει 14 δήμους εντός Αττικής για τη μεταφορά των κοινωνικών ομάδων εργασίας στο δρόμο, και την παροχή προμηθειών και ειδών επιβίωσης για κοινωνικά ευάλωτους ανθρώπους.

Μέσα από την ίδια δράση η εταιρεία θα στηρίξει την Audiovisual Union στην Πορτογαλία και την HOSPICE στη Ρουμανία.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του πλάνου δράσεων της εταιρείας, που χωρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Communication, Fun & Learning, Health & Support and Teambonding.

OneTeam-Race: Στόχος επετεύχθη

Ο διπλός σκοπός της δράσης OneTeam-Race επετεύχθη, αφού από τη μία οι εργαζόμενοι κινητοποιήθηκαν έχοντας ένα επιπλέον κίνητρο για να βάλουν ξανά την άθληση στη ζωή τους, διατήρησαν την αλληλεπίδραση μεταξύ τους και ένιωσαν το ομαδικό πνεύμα ως μέλη μιας συλλογικής προσπάθειας, ενώ η εταιρεία στήριξε τις τρεις ΜΚΟ με σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Κάτι που αποδεικνύει ότι πρωταρχικός σκοπός της Kaizen Gaming είναι όχι μόνο να προσφέρει στην κοινωνία, αλλά και να ενισχύσει όσο καλύτερα μπορεί την πιο σημαντική αξία μέσα στην εταιρεία, τον άνθρωπο.

Πηγή: capital.gr