Επίσκεψη Καμίνη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Τον Δήμαρχο της Αθήνας και τη σύζυγό του υποδέχθεκε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης, μαζί με την σύζυγό του Αδαμαντία Αναγνώστου.

Τον Δήμαρχο Αθηναίων υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Ο κύριος Καμίνης ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο που έχει επιτελέσει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και ενημερώθηκε για τον αγώνα του Συλλόγου για αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

«Η παρουσία σας αποτελεί μεγάλη στήριξη για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους. Σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συμπαράστασή σας στις πρωτοβουλίες μας καθώς και για την επιθυμία σας να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο μας, να δείτε από κοντά το έργο μας, να στηρίξετε τους μικρούς μας ασθενείς» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον Δήμαρχο Αθηναίων.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό το σπουδαίο έργο. Είναι ένα έργο που έχει διάρκεια στον χρόνο και προσεγγίζει ολοκληρωμένα το θέμα του παιδικού καρκίνου. Δεν παραλαμβάνετε απλά ένα παιδί που πρέπει να θεραπευτεί. Φροντίζετε να νιώθει καλά, να συνεχίσει το σχολείο και φροντίζετε συγχρόνως και ολόκληρη την οικογένειά του. Κυρία Βαρδινογιάννη είστε η ψυχή πίσω από όλο αυτό το έργο και θέλω να ξέρετε πως ο Δήμος Αθηναίων θα κάνει ό, τι μπορεί για να το στηρίξει » ανέφερε ο κύριος Καμίνης.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας παρουσίασε αναλυτικά το έργο της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τονίζοντας πως 3 στα 4 παιδιά που νοσηλεύονται γίνονται καλά.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Δήμαρχο Αθηναίων τιμητική πλακέτα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την πολύτιμη στήριξη του Δήμου της Αθήνας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος της Αθήνας τοποθέτησε στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι με το όνομα του.