Δενδροφύτευση στη Καλαμαριά, μια σημαντική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ο Δήμος Καλαμαριάς και ο μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός we4all*  ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν μια πολύ σημαντική δενδροφύτευση στη Καλαμαριά.

*Η we4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός με αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη μας να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, πριν να είναι αργά

Δενδροφύτευση μια σημαντική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Οι Δήμοι αλλά και όλοι όσοι ευαισθητοποιούνται  καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλά τεχνικά θέματα αλλά και πρακτικά προβλήματα μια και δεν υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια για να αγοραστούν τα δέντρα που χρησιμοποιούνται στις δράσεις τους. Ζωτική σημασία για την κάθε δενδροφύτευση είναι η ύπαρξη χορηγών,  όπως η  Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθουμενης Αναπαραγωγης Embryoclinic και η αλυσίδα των Colors Hotels Greece

«H γονιμότητα «φυτεύει» το μέλλον, μοχθούμε όλοι μαζί για ένα πράσινο μέλλον Μέσα στο έτος έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε σε ανάλογες δράσεις και πρακτικές «βιωσιμότητας», οι οποίες περιλαμβάνουν κοινωνικές οικονομικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
Dr Ηλίας Τσάκος, Μαιευτήρας Χειρουργος Γυναικολόγος, επιστημονικός υπεύθυνος της EmbryoClinic

«Η δράση αυτή κοινωνικής εταιρικής ευθύνης εντάσσεται στο σύνολο των δράσεων για την προστασία του Περιβάλλοντος EmbryoClinic Green, διότι το περιβάλλον είναι το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και του ανθρώπινου πολιτισμού μας» . 
Dr Κανελίνα Μπίμπα, Χειρουργος Μαστού, και Διευθύνων Σύμβουλος της EmbryoClinic

«Είμαστε μέρος της λύσης και σαν όμιλος ξενοδοχείων δρούμε σε συνέχεια της υπόσχεσης μας για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Η δεντροφύτευση είναι μία από τις πολλαπλές δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου COLORS Hotels που διαπνέει το σχεδιασμό και τη φιλοσοφία μας σαν εταιρεία».
Κα Χριστίνα Δρακοπούλου, ιδιοκτήτρια της αλυσίδας των Colors Hotels GreeceΌλες οι δράσεις που αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία να διοργανώσει η we4all γίνονται υπό την καθοδήγηση εμπειριών ανθρώπων με τεχνογνωσία, οι οποίοι μαζί με τους χορηγούς συμμετέχουν εθελοντικά στον αγώνα που δίνει η ομάδα για έναν καλύτερο κι ομορφότερο κόσμο.

Πηγή: cityportal.gr