Δωρεά για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Νέας Φιγαλείας

Οι δωρητές υπέγραψαν με το δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο 

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας. Στο συμβολαιογραφείο της κας Ε. Ντούρου υπογράφηκε η δωρεά χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας των κκ. Χρήστου Τάγαρη και Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη, σύμφωνα με τη βούληση των προγόνων τους, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση –επέκταση της πλατείας και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. 

Ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος κάνει ενέργειες για τη διεύρυνση του χώρου της κεντρικής πλατείας της νέας Φιγαλείας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο που θα είναι ένα στολίδι για τους κατοίκους της περιοχής.Αυτή η δωρεά, όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, δείχνουν την εμπιστοσύνη των δημοτών προς τη νέα δημοτική αρχή και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο κος Αλεξανδρόπουλος για να φέρει την ανάπτυξη στον Δήμο, βελτιώνοντας τις υποδομές και αναβαθμίζοντας τις συνθήκες ζωής των δημοτών του. 

Φωτο : Ο Δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος κατά την υπογραφή της δωρεάς χώρου ιδιοκτησίας της οικογένειας του Χρήστου Τάγαρη και του Δημήτρη- Τζίμη Τάγαρη για την ανάπλαση και επέκταση της κεντρικής Πλατείας της Νέας Φιγαλείας. Οι υπογραφές γι’ αυτή τη σημαντική δωρεά έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου κας Έλενας Ντούρου.

Πηγή: ilialive.gr