Εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο της Αλικαρνασσού

Σε εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων την προσεχή Τετάρτη (21/04) στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού συμμετέχει ο Ηρόδοτος απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο.

Η κοινωνική δράση θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Ηροδότου την Τετάρτη από τις τέσσερις το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ (16:00-20:00). Η ανακοίνωση – κάλεσμα της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει:

«Εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων την Τετάρτη (21/04)! Η παρέα της αγάπης σε συνεργασία με την αιμοδοσία ΠΑ.ΓΝΗ. και το σύλλογο μας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (21/04) και ώρα 16:00-20:00 μμ στο γήπεδο της Αλικαρνασσού την δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στην οποία μπορεί κάποιος να συμμετέχει ως εθελοντής – δότης, αίματος, αιμοπεταλίων και μυελού των οστών.

Μάλιστα το αίμα θα παραδοθεί στην κλινική Αιματολογική Ογκολογική Παίδων ΠΑ.ΓΝΗ. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα ο οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε μία παράλληλη δράση θα συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο της αιμοδοσίας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα που το χρειάζονται.
Η παράδοση θα γίνει εκείνη τη μέρα, μετά το πέρας της αιμοδοσίας, σε υπεύθυνους του οργανισμού. Προσκαλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να συμμετέχει, για να στηρίξει έμπρακτα άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη, και ας μην ξεχνάμε πως είναι για καλό σκοπό, ειδικά λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη στο γήπεδο μας!»

Πηγή: athlitiko.gr