Εθελοντικές δράσεις στη Σαργιάδα – Καθαρισμοί, βαψίματα και φυτεύσεις

Με σύνθημα «ομορφαίνουμε τον τόπο και τη ζωή μας»

Με σύνθημα «ομορφαίνουμε τον τόπο και τη ζωή μας», εθελοντές της Σαργιάδας πραγματοποίησαν δράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 17-18 Απριλίου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας, σε συνεργασία με την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου, ξεκίνησαν το Σάββατο καθαρισμούς, βαψίματα και φυτεύσεις στους χώρους του πολιτιστικού κέντρου και της πλατείας του χωριού. Στις δράσεις συμμετείχαν η Υπεύθυνη της Ακτίνας Eθελοντισμού Βούλα Γουργολίτσα και η Δήμητρα Αβράμπου, οι οποίες επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου.

Την Κυριακή οι δράσεις συνεχίστηκαν με εργασίες καλλωπισμού στον περίβολο του Ιερού Ναού και του κεντρικού δρόμου μέχρι το κοιμητήριο.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας Κωνσταντίνος Βραχωρίτης σχολίασε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν: «Όλοι μαζί σεβόμαστε το δημόσιο χώρο, προστατεύουμε και αγαπάμε το πράσινο σε κάθε γωνιά του χωριού μας. Συμμετέχουμε σε δράσεις, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγρινίου και κυρίως την υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Γουργολίτσα και την κ. Δήμητρα Αβράμπου για την άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου μας. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές μας, οι οποίοι για μιαν ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν και ομόρφυναν το χωριό μας».

Πηγή: agriniovoice.gr