ΑΒ Βασιλόπουλος: Διπλασιάζεται η αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης

Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ ήρθαν για πέμπτη συνεχή χρονιά και είναι πάντα για καλό σκοπό, αφού φέτος, μετατρέπονται σε πράξεις προσφοράς για τα παιδιά της Αμυμώνης.

Με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, συνεισφέρετε 0,30€ για τη στήριξη του έργου της Αμυμώνης, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Και η ΑΒ Βασιλόπουλος, διπλασιάζει το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών!

Τα αβγά διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (150 γρ. & 220 γρ.), με ζωγραφιές «μεγάλης αξίας» γεμάτες αγάπη από τα παιδιά της Αμυμώνης και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αλλά και στο AB Eshop.

Δείτε πώς διπλασιάζουν την αγάπη & τα παιδικά χαμόγελα τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, εδώ.

Δείτε το βίντεο για τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ εδώ.

Η δύναμη της προσφοράς βρίσκεται στο «μαζί»

Η «Αμυμώνη» ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1993 και αποστολή της είναι να παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης (είτε ολική ή μερική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες, ενώ στηρίζει παράλληλα και τις οικογένειές τους. Δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική, όμως πλέον «μεγαλώνει», επεκτείνοντας τη δράση της και τα προγράμματά της σε ολόκληρη τη χώρα. Όραμά της, κάθε άνθρωπος με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες να λαμβάνει την εκπαίδευση και τις θεραπείες που χρειάζεται, να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητές του και να ζει κατά το δυνατό αυτόνομα και με αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, κι ακόμα, η οικογένειά του να έχει την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

Σε αυτό το όραμα, έρχεται να συμβάλει η ΑΒ, προκειμένου να ενισχυθεί η πολύτιμη δράση της Αμυμώνης και να γίνουν ακόμη περισσότερα τα χαμόγελα των παιδιών. Άλλωστε, στην ΑΒ Βασιλόπουλος γνωρίζουν καλά πως η δύναμη της προσφοράς βρίσκεται στο «μαζί». Ας θυμηθούμε κι εμείς αυτό το Πάσχα την ευτυχία που νιώθαμε ως παιδιά όταν λαμβάναμε το δώρο μας, κι ας σκεφτούμε πόσο εύκολο είναι με μια κίνηση, με μόλις 0,30 €, να κάνουμε το «μήνυμα» της αγάπης πιο ηχηρό από ποτέ. Όσο περισσότερα είναι τα παιδικά χαμόγελα, τόσο πιο όμορφος και γλυκός γίνεται ο κόσμος μας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.