Φόρεμα Αγάπης για καλό σκοπό

O Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» σε συνεργασία με το fashion brand  “The MAnnequin Collection” δημιουργούν ένα συλλεκτικό γυναικείο φόρεμα, το οποίο παρουσιάζουν και διαθέτουν στο κοινό, με σκοπό μέρος των εσόδων να διατεθεί σε παιδιά με βιοποριστικά προβλήματα και ασθένειες σε όλη την Ελλάδα.

Οι αδελφές Αναστασία Μπούφτα, creative director του brand και η Μελίνα Μπούφτα, commercial director, αντλώντας έμπνευση από το έργο αλλά και το λογότυπο του Οργανισμού, σχεδίασαν ένα μοναδικό, αέρινο φόρεμα από βαμβακερή ποπλίνα σε άλφα γραμμή, ιδανικό για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Λαμβάνοντας υπόψη το σήμα του Οργανισμού, ενσωμάτωσαν μισή καρδιά σε μια πιο γεωμετρική εκδοχή, με την επιθυμία να απεικονίσουν τη συνεισφορά του καθενός που θα επιλέξει να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια αποκτώντας το φόρεμα.

Οι δύο ανερχόμενες σχεδιάστριες αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με σκοπό να στηρίξουν συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη καθώς θεωρούν πως «αν ο καθένας προσφέρει κάτι μικρό, όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο».

Το φόρεμα Αγάπης επιλέγουν δύο διακεκριμένες κυρίες της ελληνικής showbiz και το παρουσιάζουν στο κοινό. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η Χριστίνα Κανατάκη κάνουν μια πράξη αγάπης αναδεικνύοντας την φιλανθρωπική τους ευαισθησία. Μπορείς να αποκτήσεις  κι εσύ το φόρεμα Αγάπης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3szKCvG

Πηγή:  KA-Business.gr