Σον Πεν, Πάρις Τζάκσον, Κρεσίντα Μπόνας ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία κατά της υπεραλίευσης της οργάνωσης Fishlove καλεί τους Άγγλους και όχι μόνο να αρχίσουν να προσέχουν το περιβάλλον

Σύμμαχοι στον αγώνα της Fishlove και φέτος διάσημοι ηθοποιοί που φωτογραφήθηκαν γυμνοί για την διάσωση των ψαριών. Τα τελευταία χρόνια η οργάνωση FishLove επιστρατεύει διάσημους ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν στις πολύ πετυχημένες καμπάνιες της με σκοπό την ευαισθητοποίηση για το θαλάσσιο οικοσύστημα που καταστρέφεται από μη βιώσιμες αλιευτικές πρακτικές και από ρύπανση.

«Είμαι πολύ υπερήφανη που είναι μέρος της Fishlove, της εκστρατείας ευαισθητοποίησης που θέλει να θέσει τέρμα στην υπεραλίευση, πριν να είναι πολύ αργά», δηλώνει η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας.

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης η Πάρις Τζάκσον, ο Σον Πεν και η Ελιζαμπεθ Μαγκόβερν.

Η καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των ψαριών ξεκίνησε από το 2009 και έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη από πολλούς celebrities, οι οποίοι φωτογραφίζονται γυμνοί για καλό σκοπό.

Ένας ακόμη στόχος της οργάνωσης είναι να ενθαρρύνει τους Αγγλους να καταναλώνουν λιγότερο κάποια ψάρια, όπως η ρέγγα, οι σαρδέλες και το σκουμπρί και να τους αποτρέψει από τις συνηθισμένες κορεσμένες επιλογές, όπως ο μπακαλιάρος, το βασικό ψάρι του διάσημου βρετανικού πιάτου «fish and chips».