Προσφορά υγειονομικού υλικού στο «Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας» και στο «Ορφανοτροφείο Θηλέων» από την «Ψυχή της Παύλιανης»

Στην δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προχώρησε η εθελοντική ομάδα «H Ψυχή της Παύλιανης» ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της προσφοράς και της συμβολής όλου του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

  Συγκεκριμένα μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 22/4/21 το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προσφέροντας αντισηπτικά διαλύματα, προστατευτικές μάσκες καθώς και  προϊόντα ατομικής υγιεινής για την αντιμετώπιση των αναγκών του προσωπικού.  

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας όπου η ομάδα προσέφερε στα φιλοξενούμενα παιδιά και το προσωπικό ανάλογα προϊόντα ατομικής υγιεινής και προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Οι επικεφαλής των παραπάνω Φορέων ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα για την ευγενική προσφορά της και συνεχάρησαν τα μέλη για το έργο τους.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ KAI ΤΟΥ ΚΟΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» 

  Σε συνέχεια του κοινωνικού της έργου η ομάδα πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Στερεάς Ελλάδας «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» προσφέροντας είδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνιδιών με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Συλλόγου.

  Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Η Ψυχή της Παύλιανης» ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και το Τμήμα υλικού για την συνεργασία τους και την στήριξη της πρωτοβουλίας. Ευχαριστούν επίσης την κ. Πελέκη Σταυρούλα Δ/ντρια του Ορφανοτροφείου Θηλέων καθώς και τον κ. Καλαμάτα Δημήτρη Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» για την θερμή φιλοξενία της ομάδας.  

Πηγή: kaliterilamia.gr