ΤΡΙΠΟΛΗ: Διανομή τροφίμων στο “Καλάθι του Πτωχού”

Εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας σήμερα Σάββατο 22α Απριλίου 2021, με πρωτοστάτη του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»,

τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ, παρεδόθησαν στους υπευθύνους των Ενοριών της Τριπόλεως, της Κυνουρίας και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς μας δέματα περιέχοντα τρόφιμα, γλυκίσματα, φρούτα και κρέας, για τις ημέρες του Πάσχα για να δοθούν στις άπορες οικογένειες των ως άνω Ενοριών και Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα στο « ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, διαβεβαιώνοντας ότι τα τρόφιμα και τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα φθάσουν στις οικίες των συνανθρώπων μας και θα γεμίσουν το Πασχαλινό τραπέζι των δοκιμαζομένων αδελφών μας, ευχόμενος εκ βάθους καρδίας εις πάντας καλό και πανεφρόσυνο Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr