Πράξη αγάπης από τους κατοίκους του Αγ. Δημητρίου | Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους απόρους

Για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους έδειξαν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου, καθώς ενόψει του Πάσχα προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να διανεμηθούν στους απόρους του νησιού.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Πέτρος Σταμίρης, όπως κάθε φορά ήταν αυτός που τα παρέδωσε, στέλνοντας μηνύματα για την κοινωνική προσφορά. «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μία τέτοια δράση. Οι συγχωριανοί μου επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Με ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσουμε να τα συγκεντρώνουμε και τελικά τα καταφέραμε. Αυτό που θέλουμε είναι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να περάσουν κάπως καλύτερα τις ημέρες των γιορτών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την Ανάσταση του Κυρίου και να μην κάνουμε πράξη κάτι τόσο απλό».

Ο κ. Σταμίρης κάλεσε τη δημοτική αρχή να σκύψει πάνω στα προβλήματα των Ζακυνθινών και να δώσει λύσεις. «Η τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Αντιδήμαρχοι θα πρέπει να κάνουν την «Ανάσταση του Δήμου μας». Και ο Δήμος δεν θέλει πολλά πράγματα. Ο πολίτης δεν θέλει πολλά… Ενδιαφέρεται για το νερό, το φως, την καθαριότητα και να μην υπάρχουν τόσες λούμπες στους δρόμους. Δεν μπορεί να μένει πίσω ο Δήμος και να προχωράει η Περιφερειακή Ενότητα. Ο Δήμαρχος πρέπει να σκύψει πάνω στα μικρά προβλήματα, γιατί τα μεγάλα είναι δύσκολο να λυθούν και χρειάζονται περισσότερα χρήματα».
Ο κ. Σταμίρης είπε ότι οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου θα συνεχίσουν τις κοινωνικές τους δράσεις, όπως κάνουν πάντα εδώ και πολλά χρόνια, για να προσφέρουν τα απαραίτητα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Πηγή: imerazante.gr