Τα BREAD FACTORY δυναμικά δίπλα στην κοινωνία

Δίπλα στους συμπολίτες μας, τόσο σε τοπικό όσο και συλλογικό επίπεδο, συνεχίζουν να βρίσκονται τα Bread Factory στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνίας.

Τα Bread Factory ενόψει των ημερών του Πάσχα,  βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην τοπική Κοινωνία της Λάρισας, μέσω δωρεάς εορταστικών εδεσμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Τα προϊόντα παρέδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος της Λάρισας κα Αλεξανδροπούλου Μαρία η οποία δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσφοράς «όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη» τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αντίστοιχα τα Bread Factory,  έχοντας ως κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, προσέφερε  προϊόντα της στην Κιβωτό του Κόσμου, για την κάλυψη αναγκών διατροφής των παιδιών που διαβιώνουν στα εννιά σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας.

Εξάλλου,  τα BREAD FACTORY ολοκλήρωσαν την διαδικασία παράδοσης στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία» χιλίων (στολών)  ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία παράδοσης από μίας  (1) κλίνης  ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η  έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Τα Bread Factory έχοντας πλήρη αίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά. Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στηρίζοντας με συνέπεια τους συμπολίτες μας.

Σχετικά με τα Bread Factory

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων  στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα,  καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. 

Πηγή: Reporter.gr