Τριφυλία: Τριακόσια πακέτα αγάπης για το γιορτινό τραπέζι

Τριακόσια πακέτα αγάπης για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα προσέφερε ο Δήμος Τριφυλίας με τις κοινωνικές του υπηρεσίες και δομές σε οικογένειες της περιοχής που είχαν ανάγκη.

«Σκοπός μας είναι οι συνάνθρωποί μας να υποστηρίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» τονίζεται σε σχετική δήλωση του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.

Αναλυτικά στην παρουσίαση των δράσεων των κοινωνικών δομών του δήμου ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης από ιδίους πόρους προετοίμασαν 300 πακέτα αγάπης για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα και βρέθηκαν κοντά σε συνανθρώπους μας χαρίζοντας χαρά και ελπίδα. Ευχαριστούμε τον παραγωγό Γεώργιο Σαπέρα για την ευγενική προσφορά αγγουριών παραγωγής του. Το κάλεσμα στήριξης των κοινωνικών δομών μας τις παραμονές του Πάσχα βρήκε ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις ΦΡΗΣΛΑΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ – Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. (ΝΟΥΝΟΥ), Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος και τα Super Markets Κυπαρισσίας Σκλαβενίτης και LidlI. Τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί υλοποιώντας δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζουν το έργο μας, μας χαρίζουν δύναμη, αισιοδοξία και μεγαλώνουν την αλυσίδα αγάπης για να μη νιώθει κανείς μόνος και αβοήθητος.

Η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Μεσσηνίας, χωρίς να λάβει το μήνυμα μας, είχε η ίδια την πρωτοβουλία να μας επισκεφθεί και να ενισχύσει την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου μας με βασικά είδη διατροφής. Οι συνδρομές των μελών στο σύλλογό τους εξαργυρώνονται με πράξεις αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους που συμμετέχουν με χαρά και κυρίως με έννοια σ’ αυτό το κοινωνικό δίκτυο αγάπης και εργάζονται για την καταγραφή και αποθήκευση των προσφερόμενων ειδών, την προετοιμασία και τη διανομή των πακέτων αγάπης, για το μαγείρεμα στη δική τους κουζίνα ζεστών μερίδων φαγητών, για τον διαχωρισμό των ειδών παιδικού ρουχισμού, κ.λπ. Σκοπός μας είναι οι συνάνθρωποί μας να υποστηρίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Στηρίζουμε περιοδικά 300 νοικοκυριά. Καθημερινά βρισκόμαστε στο πλευρό 50 οικογενειών έχοντας την επισιτιστική τους φροντίδα. Και δε θα σταματήσουμε γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι. Πάσχα αγάπης για όλους!».

Πηγή: eleftheriaonline.gr