Ατρόμητος: Πασχαλινές προσφορές προϊόντων και αγάπης

Ατρόμητος: Στο πλευρό συλλόγων και οικογενειών που χρειάζονται στήριξη στάθηκε (και) αυτό το Πάσχα η ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος στήριξε εκ νέου τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και το Μεγάλο Σάββατο προέβη σε σχετική ενημέρωση.

Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμα χρονιά και παρά τις ειδικές συνθήκες που διανύουμε λόγω της πανδημίας η ΠΑΕ Ατρόμητος στάθηκε στο πλευρό συλλόγων και οικογενειών που χρειάζονται στήριξη.

Έτσι τις προηγούμενες ημέρες άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε μια πασχαλινή κοινωνική προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου αλλά και στο σύλλογο «Φλόγα».

Πρόκειται για δυο συλλόγους που επισκεπτόμαστε πιστά όλα αυτά τα χρόνια τόσο γιορτινές ημέρες όσο και σε άλλες προσφέροντας τους αναγκαίο προϊόντα για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου τους.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας παρέδωσε την πασχαλινή προσφορά στους δυο συλλόγους με σκοπό την στήριξη τους σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Φέτος η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε και σε μια ακόμα σημαντική δράση ενισχύοντας με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και 18 οικογένειες της πόλης, οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες στήριξης όπου υπάρχει ανάγκη και στις μέρες της πανδημίας χωρίς να μην έχει αλλάξει τίποτα με στόχο να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη συγκυρία και να είμαστε πάλι όλοι μαζί υγιείς».

Πηγή: sportime.gr