Στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία ο ΟΦΗ

Κύκλος δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη για την ενίσχυση των μειωμένων αποθεμάτων αίματος λόγω της πανδημίας Covid-19. Οι δράσεις στην Κρήτη εντάσσονται στον κύκλο δράσεων με τίτλο “Weekends of Life” που διοργανώνει ο οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συγκεκριμένα για την Κρήτη, δράσεις “Weekends of Life” θα υλοποιηθούν στο Ηράκλειο (Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαΐου στην πλατεία Ελευθερίας), στα Χανιά (Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Μαΐου στο πάρκο Αγίων Αποστόλων) και στο Ρέθυμνο (Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Μαΐου στη Μαρίνα Ρεθύμνου).

Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο στο Ηράκλειο με το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ να στηρίζει τη δράση έμπρακτα καθώς η ομάδα θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας. Η σχετική ανάρτηση στη Facebook σελίδα της ομάδας αναφέρει:

«Αυτό το Σάββατο η ομάδα μας θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας στηρίζοντας την δράση του Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child και της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής αιμοδοσίας. Στηρίζουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας!»

Πηγή: athlitiko.gr