Μοιράζομαι: Ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής αλληλεγγύης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος και ο Στάθης συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους κάπου που να υπάρχει πραγματική ανάγκη, αλλά δε γνώριζαν ούτε τον τρόπο, ούτε αν η προσφορά τους θα έφτανε σίγουρα στον προορισμό της!

Μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους με τους ανθρώπους γύρω τους και δημιούργησαν μια ομάδα για να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Σκέφτηκαν λοιπόν να φτιάξουν μια πλατφόρμα που θα απευθύνεται σε ανθρώπους, όπως οι ίδιοι, που θέλουν να βοηθήσουν απευθείας κάποιον ώστε να ξέρουν με σιγουριά ότι η βοήθειά τους εκπλήρωσε το σκοπό της.

Η πλατφόρμα αυτή θα συγκέντρωνε τις ανάγκες των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και θα έδινε τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να τις καλύψει άμεσα. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το Μοιράζομαι!!!

Το Μοιράζομαι, είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής αλληλεγγύης, που βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, φέρνοντας κοντά αυτόν που έχει κάποια ανάγκη, με αυτόν που θέλει και μπορεί να την καλύψει.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που στοχεύει να βοηθήσει όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, γνωρίζοντας ότι η προσφορά τους πραγματοποίησε τον σκοπό της και ότι κατάφεραν να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει.

Μέσα από το Μοιράζομαι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο γινόμαστε μέρος μιας αλυσίδας αλληλεγγύης όπου το “μοιράζεσθαι” είναι ανάγκη. Η προσφορά εδώ δεν είναι χάρη, αλλά δυνατότητα!! Δυνατότητα να προσφέρεις χαρά σε κάποιον!

Γιατί, υπάρχω σημαίνει συνυπάρχω!!

Προσφέρουμε λοιπόν, ό,τι μπορούμε και ίσως αργότερα κάποιος άλλος προσφέρει σε εμάς αν χρειαστούμε βοήθεια. Αυτή εξάλλου είναι και η μαγεία του να αποτελείς μέρος ενός δικτύου αδελφοσύνης.

«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης».

moirazomai.gr – INFO

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, 16674, Γλυφάδα

210 9607721/ 6971737206

welcome@moirazomai.gr

www.moirazomai.gr