Μηνύματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς έστειλαν οι κάτοικοι του Κλοκοτού

Μεγάλη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσία του ΓΝΤ

Μηνύματα εθελοντισμού και κοινωνικής ευαισθησίας προέβαλαν το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα οι κάτοικοι του Κλοκοτού, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η αιμοδοσία διοργανώθηκε από τη διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου φιλοξενείται η Τράπεζα αίματος που έχει συστήσει το πολιτιστικό Όργανο.

Στην εθελοντική εκδήλωση, την τρίτη κατά σειρά από τη σύσταση του Συλλόγου συμμετείχαν κάτοικοι του χωριού, άτομα μέσης και νεαρής ηλικίας, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς προς πάσα κατεύθυνση.

Η προσέλευση των πολιτών χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική με την διοίκηση του Συλλόγου να ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους κατοίκους του χωριού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της.

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα φιλοξενηθούν στην Τράπεζα αίματος και θα χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ανάγκης των συγχωριανών αλλά και όποιου ανθρώπου χρίζει ανάγκη μετάγγισης.