Μεγάλη προσφορά υγειονομικού υλικού στην Ι.Μ. Σερρών

Με μία ευγενική χειρονομία υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η Μ.Κ.Ο. «Human Plus E.V.», διά του εκ Σερρών ορμωμένου Προέδρου αυτής κ. Ανέστη Ιωαννίδη, την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης μεγάλη ποσότητα προστατευτικών προσωπίδων υγειονομικής χρήσεως (72.000 τεμ.), ώστε να διατεθούν διά της Εκκλησίας στις φιλανθρωπικές δομές και τους Ιερούς Ναούς Της καθώς και στα Εκπαιδευτικά, Νοσηλευτικά και λοιπά προνοιακού χαρακτήρος Ιδρύματα της Μητροπολιτικής Περιφερείας Σερρών και Νιγρίτης, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες, λόγω της ενσκηψάσης πανδημίας, ανάγκες προστασίας των ιερέων, ενοριτών, μαθητών, εθελοντών και υγειονομικών, ἀπό την διασπορά της νόσου. 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος με ευγνωμοσύνη την παραπάνω προσφορά υπέρ του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας, εσημείωσε ότι ο φιλόχριστος καί φιλότιμος λαός μας καθώς και φιλανθρωπικοί οργανισμοί, παρά τις πολλές οικονομικές δυσκολίες και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί, ανταποκρίνονται πάντοτε κατά τρόπο ιδιαιτέρως συγκινητικό και με πολύ ευγένεια και καλωσύνη στο προσκλητήριο αγάπης της Εκκλησίας, γεγονός που γεμίζει όλους με ελπίδα και αισιοδοξία. 

Ως ἐκφραση ευγνωμοσύνης για την ως είρηται συγκινητική προσφορά, ο Σεβ., έστειλε στον αξιότιμο Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. «Human Plus E.V.» κ. Ανέστη Ιωαννίδη την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

prosopides serrvn 3

Πηγή: romfea.gr