Εθελοντική δράση στον Καστελλόκαμπο-Ευτυχία είναι η καθαρή φύση

Η εθελοντική ομάδα δράσης «Ευτυχία είναι…» διοργανώνει για αύριο Κυριακή περιβαλλοντική και εικαστική δράση για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γης».

Οπως μας ανακοινώνουν:

«Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην φροντίδα της Γης μας, απομακρύνοντας σκουπίδια από την παραλία, που τόσο πολύ την βλάπτουν, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα να προσθέσετε το λιθαράκι σας στην κατασκευή του γλυπτού της “Μητέρας Γης” που θα κατασκευαστεί στην παραλία από πέτρες (χωρίς συνδετικό υλικό).

Το γλυπτό θα παραμείνει στην παραλία όσο του το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θυμίζοντας στους λουόμενους να αγαπούν το περιβάλλον και να μην το ρυπαίνουν απερίσκεπτα.

Σας περιμένουμε να έρθετε μαζί με τα παιδιά σας ή τους φίλους σας, με τις μάσκες σας, από τις 4 το απόγευμα μέχρι την Δύση του ηλίου, στην παραλία Καστελλόκαμπου δίπλα στον χείμαρρο “Χάραδρο”, ώστε μαζί να δώσουμε ένα δυνατό περιβαλλοντικό μήνυμα.

Η δράση γίνεται ετεροχρονισμένα λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που ίσχυαν στις 22 Απριλίου, για την προστασία πληθυσμού από τον Covid-19.

Παρακαλούμε για διευκόλυνση της οργάνωσης, να δηλώσετε συμμετοχή στο inbox.

Επειδή, Ευτυχία είναι… καθαρό φυσικό περιβάλλον».