Γκάλης: Πως μία υπογραφή του εξαπλασίασε την τιμή σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Νίκος Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων τον εποχών με την επιρροή του στην κοινωνία να είναι τεράστια ακόμη και σήμερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Γκάλης βάζοντας μια απλή υπογραφή σε «κειμήλιο» του Ευρωμπάσκετ του ’87, αρκούσε για να εκτοξεύσει την τιμή του σε δημοπρασία φιλανθρωπικού σκοπού.

Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες τέθηκε σε δημοπρασία εισιτήριο από το Ευρωμπάσκετ του 1987 για καλό σκοπό. Πλέον όμως πέρα από την είδηση αυτή βγαίνει στην επιφάνεια η ιστορία με την εκτόξευση της τιμής του συγκεκριμένου κειμηλίου.

Διαβάστε παρακάτω πώς έχει το όμορφο περιστατικό

Πριν 3 βδομάδες με παίρνει τηλ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και μου λέει.

” Γιώργο έχω το εισιτήριο από τον τελικό του 87 και θέλω να το βγάλουμε σε δημοπρασία για ένα παλικάρι με όγκο σε αναπηρικό αμαξίδιο”

Του απαντώ εννοείται κ μετά από λίγο κλείνουμε.

Τον ξαναπαίρνω σε 2 λεπτά κ του λέω. ” Ανδρέα αν βγει έτσι το εισιτήριο θα πιάσει 200 με 400 ευρώ. Δεν κανονίζουμε να το υπογράψει ο Γκάλης;”

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία καθώς χθες βράδυ αυτό το εισιτήριο πρόσφερε 2.900 ευρώ στο παλικάρι και σε εμένα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου πριν κοιμηθώ!!

Solidarity 4 Ever

Γιώργος Κυριαζής, μέλος του Charity Idols».

Ο Νίκος Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων τον εποχών με την επιρροή του στην κοινωνία να είναι τεράστια ακόμη και σήμερα.

Πηγή: sportime.gr